avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare prioritati de dreaptaMia venit de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare prioritati de dreaptaMia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul ...

Mia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul neacordare prioritate de dreapta într-o intersecție în care trebuia sa dau prioritate de dreapta accidentul sa soldat cu pagube materiale și vătămare corporala din culpa nu sa depus plângere în potriva mea acea persoana sia retras plângerea ce trebui sa fac am dovada care sa prelungit dupa 5 luni de la acident pentru ca nu am putut merge cat mi se ia permisul sau se calculează acele luni care am stat după acident
Cel mai recent răspuns: Mihai petrica , utilizator 18:29, 3 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident neacordare de prioritate iliesraduionel iliesraduionel Buna ziua!am si eu o problema...destul de grava zic eu!am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu 2 victime!practic problema e urmatoarea!eram ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis fara pv sarah1985 sarah1985 Buna ziua. Intr-o intersectie, un prieten a accidentat un biciclist intrucat nu a acordat prioritate de dreapta. Ideea e ca i s-a luat permisul fara ca agentul ... (vezi toată discuția)