avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Autoturismul inregistrat pe numele meu, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Autoturismul inregistrat pe numele meu, condus de ...

Buna ziua,
Autoturismul inregistrat pe numele meu, condus de fiica mea a suferit un accident cu dauna totala in Polonia. Acolo a fost preluat de pe autostrada de o firma si transportat la ei. Deocamdata trebuie sa obtinem de la aceasta firma o dovada ca sa putem incepe procedura de radiere. Intrebarea este daca exista termen limita pentru radiere. si daca actul acela, care va fi in limba polona, va trebui tradus. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
Rban, utilizator

Alte discuții în legătură

Asiguratorul tergiverseaza inchiderea dosarului de dauna minos_dan minos_dan In data de 07.04.2008 am deschis dosar de daune la SC ARDAF SA, deoarece cel vinovat in producerea accidentului avea RCA la aceasta firma. Am avut surpriza sa ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere autoturism nacl nacl Buna ziua. As dori sa stiu care este procedura,pentru radierea unui autoturism care nu se mai afla in posesia mea ,dar in continuare este in proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
Procura pentru reprezentarea unei persoane din strainatate in vederea vanzarii unui autoturism Roxana Ioana Roxana Ioana Bună ziua, tatăl meu dorește sa vândă un autoturism el fiind unicul proprietar, mașina adusa din afara în momentul de fata are numerele provizorii ... (vezi toată discuția)