avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CF pentru gradina apartament sau cota parte?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CF pentru gradina apartament sau cota parte?

Dorim sa achizitionam un apartament la parter care are si o gradina ingradita de 45mp. Constructorul spune ca s-a schimbat legea si nu se mai pot oferi cf-uri pentru gradina, si ca terenul aferent blocului e impartit in cote parti, apartamentele de la parter avand cote parti mai mari, aferente suprafetei gradinilor ingradite. Intrebarile mele sunt:
1. Este adevarat ca nu se mai pot oferi cf-uri pentru gradini?
2. Pot sa existe cote parti diferite sau sunt implicit impartite in mod egal in functie de suprafata apartamentelor?
3.Daca pot sa existe cote parti de teren mai mari pentru cei de la parter si daca achizitionez acest apartament cu o cota parte mai mare(stipulata in contract) decat cei de la etajul 1 si 2, as avea drept de proprietate pentru aceea gradina sau as putea sa am probleme cu vecinii?
Nu stim daca ar trebui sa achizitionam apartamentul sau sa cautam altceva.
Multumesc mult de raspunsuri

Alte discuții în legătură

Gradina aferenta apartament la parter proprietate privata? Conrad Conrad Buna tuturor, Intrebarea mea ar fi daca terenul din fata apartamentului aflat la parter este proprietatea privata a locatarului de la parter ? Am vazut CF ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura - suprafata radianta mirelademian mirelademian Va rog sa ma sfatuiti...va povestesc 1. apartamentul are 48 mp, 2 camere, et 1 2. din 17 ap de 2 camere EU SUNT SINGURA care am de plata 190 lei caldura.. ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil serioja serioja As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra. Am cumparat prin societatea pe care o administrez un imobil compus din doua apartamente (parter, respectiv ... (vezi toată discuția)