avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua A-si dorii sa va intreb a-si dorii sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua A-si dorii sa va intreb a-si dorii sa deschid un magazin ...

Buna ziua
A-si dorii sa va intreb a-si dorii sa deschid un magazin stil met- chim care ar fii demersul pt deschidere...si c-am cat m-ar costa?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte/avize/autorizatii necesare pt a deschide o vinotecă mihaiflorian mihaiflorian Buna ziua! As dori sa deschid si eu un mic magazin unde sa pot vinde vin varsat si imbuteliat. Daca se pricepe cineva la pasii necesari pt realizarea acestui ... (vezi toată discuția)
Probleme cu trademark metalanguage metalanguage Buna ziua, Am fost contactat de o persoana din Spania care pretinde ca a inregistrat numele afacerii mele in Europa si imi cere sa il schimb. Compania mea se ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala moonnnyyyy moonnnyyyy Buna ziua, as avea si eu cateva intrebare legate de o activitate in cadrul unei intrep.individuale, as dori sa deschid o I.I. (magazin alimentar) dar nu stiu ... (vezi toată discuția)