avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala

Buna ziua, as avea si eu cateva intrebare legate de o activitate in cadrul unei intrep.individuale, as dori sa deschid o I.I. (magazin alimentar) dar nu stiu ce autorizatii imi trebuiesc si de unde le "procur" si la ce institutii trebuie sa ma duc, trebuie intai sa am autorizatiile si dupa aceea deschid firma si cat costa autorizatiile aproximativ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 16:04, 11 Mai 2011
Trebuie mai intai sa va infiintati la registrul comertului si tot de acolo luati si autorizatiile prin declaratie pe propria raspundere. Daca la magazinul alimentar aveti si caramangerie atunci trebuie sa mergeti dupa ce terminati prima etapa si la DSV sa vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare - magazin alimentar rusmedeea rusmedeea Am o firma si doresc sa infiintez un magazin alimentar in mediul rural. In cadrul firmei am domeniu de activitate deci legat de asta nu am nici o intrebare . ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin alimentar parpauta parpauta as dorii sa stiu ce valabilitate au autorizatile de functionare de la mediu, ,pompieri,sanitara veterinara,sananate publica? multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)