avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii magazin alimentar

as dorii sa stiu ce valabilitate au autorizatile de functionare de la mediu, ,pompieri,sanitara veterinara,sananate publica? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:30, 12 Decembrie 2012
Toate aceste declaratii se iau in prima etapa pe propria raspundere de la registrul comertului, iar legea spune ca ele sunt valabile atata timp cat conditiile pentru care s-au luat sunt neschimbate. In plus, daca in magazinul alimentar, aveti si macelarie, caramangerie, trebuie sa luati suplimentar fata de constatatorul de la registrul comertului, strict autorizatie de functionare de la DSV care sincera sa fiu nu mai stiu si ce valabilitate mai are si aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inregistrare magazin alimentar la dsv zmz zmz Buna ziua! Am o nedumerire referitor la autorizarea ce mi se cere sa o fac pentru un magazin alimentar si taxa ce trebuie platita catre DSV pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)