avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am o intrebare - de ce autorizatii are nevoie un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am o intrebare - de ce autorizatii are nevoie un magazin alimentar?

In baza caror documente activeaza un magazin alimentar?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:23, 2 Iunie 2012
Autorizarea desfasurare activitate de comert - Registrul Comertului, autorizatie de mediu, autorizatie sanitar - veterinara, autorizatie primarie, autorizatie pompieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii magazin alimentar parpauta parpauta as dorii sa stiu ce valabilitate au autorizatile de functionare de la mediu, ,pompieri,sanitara veterinara,sananate publica? multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin haine maryana28 maryana28 Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce autorizatii imi trebuie si de la cine, ptr un magazin de haine, deschis pe PF. Multumesc frumos! (vezi toată discuția)