avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii magazin haine
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii magazin haine

Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce autorizatii imi trebuie si de la cine, ptr un magazin de haine, deschis pe PF.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: maryana28 , utilizator 20:47, 7 Iulie 2014
activitatea este "comert cu amanuntul al imbracamintei"? Daca da, dupa ce ati autorizat acesta activitate la registrul comertului si vi s-a eliberat un certificat constatator, este necesar sa obtinet o autorizatie de functionare de la Primarie.
Sanitar veterinara si pompieri iar cea de la primarie doar daca sunteti comerciant ambulant.
Mergeti si la primarie pentru avizul de functionare.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei af ce autorizatii sunt necesare? cum se elibereaza? andrea1987 andrea1987 as vrea sa stiu daca pentru o afacere cu vanzare in amanunt (ex magazin vestimentar), am nevoie de autorizatie pentru mediu sau sanitar-veterinara? in cazul in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin articole papetarie? florin89 florin89 Buna seara, 1.Stiti cumva ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui magazin cu articole de papetarie si birotica si periferice ? 3.Trebuie ... (vezi toată discuția)