avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu TradeMark
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu TradeMark

Buna ziua,
Am fost contactat de o persoana din Spania care pretinde ca a inregistrat numele afacerii mele in Europa si imi cere sa il schimb. Compania mea se numeste MetaLanguage iar ei sunt Meta Language Academy. Ce as putea sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: metalanguage , utilizator 16:15, 14 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Inregistrarea unei marci europene are avantajul ca poate proteja marca pentru produse si servicii pe intreg teritoriul UE ci nu doar la nivel national. Aceasta confera titularului sau dreptul exclusiv de a interzice folosirea pe teritoriu UE al unui semn identic cu marca, sau a unui semn care poate fi confundat cu marca, asa cum este situatia in cazul dumneavoastra, etc. Incep prin a pune o intrebare: marca dumneavoastra a fost inregistrata in tara anterior inregistrarii marcii aproximativ identice in Spania?
Buna ziua,
Din pacate nu am inregistrat niciodata marca. Nu a fost ceva la care m-am gandit ca o sa se intample. Eu compania si aplicatiile le am lansate pe magazinele Google is Apple de aproximativ 4 ani. Intre numele meu si al lor exista o diferenta, "metalanguage" este un cuvant in limba engleza in timp ce "Meta Language Academy" se refera la un metaverse lansat pe platforma Facebook.

Am reusit sa le gasesc marca inregistrata.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea unui nume de artist fãrã drept Catalin P Catalin P Buna ziua! De ceva timp (2003-2004, nici eu nu mai stiu) folosesc un \"nume de artist\" sub care imi prezint piesele muzicale - un hobby. Este un proiect ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot da în judecata facebook? În luna octombrie mi ... Janina_S Janina_S Buna ziua, Pot da în judecata Facebook? În luna Octombrie mi s a spart contul ( Pagina de artist) de către cineva din Hong Kong care a făcut o ... (vezi toată discuția)
Un site concurent foloseste marca mea marturie marturie Un site concurent foloseste Marca mea Un site concurent pe domeniu .ro, care ofera aceleasi servicii ca si site-ul meu, dar in mod gratuit, accepta ... (vezi toată discuția)