avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restituire cautiune - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Restituire cautiune - executare silita

Buna dimineata!
In urma unui proces de executare silita castigat, sumele poprite recuperate, am facut cerere de recuperare recipisa cautiune depusa pentru suspendare executare silita (suspendare care nici n-a mai avut loc, intrucat au fost atatea amanari incat s-a finalizat prin plata totala pana am avut hotararea definitiva).
Am avut surpriza sa vad ca s-a respins cererea mea, cu drept de recurs.
In aceste conditii, este ceva obisnuit sa se respinga, avand in vedere ca am castigat procesul? Intelegeam daca nu castigam, avand in vedere ce presupune depunerea acesteia, dar in cazul meu, se considera ca ce, am adus prejudicii cuiva?
MUltumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
Notsure, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa Notsure Notsure RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit ... (vezi toată discuția)