avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua se poate acumula pensia de invaliditate cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua se poate acumula pensia de invaliditate cu indemnizatia ...

buna ziua se poate acumula pensia de invaliditate grad 3 cu indemnizatia de handicap
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
daniel_danut83, utilizator
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 16:28, 5 Martie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt independente pe legi diferite, nici una nu exclude pe cealalta deci se cumuleaza ca venit pensia de invaliditate l263/2010 cu indemnizatia de handicap l448/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insotitor sau pensie de invaliditate? mihaela05 mihaela05 buna ziua, spuneti-mi va rog daca sunt insotitor pt persoana cu handicap iar acesta are si pensie de invaliditate (legea 263/2010) trebuie sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pensionata cu grad de handicap ds_stefan ds_stefan Buna ziua. Matusa mea are grad de handicap I - este vb de un handicap locomotor (momentan se deplaseaza foarte greu, in baston, etc. ). In 2 ani de zile se ... (vezi toată discuția)