avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria nu aproba o derogare de la proiect.Am A.C ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria nu aproba o derogare de la proiect.Am A.C pentru un ...

Primaria nu aproba o derogare de la proiect.Am A.C pentru un foisor si o voliera.Foisorul era initial cu acoperisul intr o apa,cu inaltimea de 4 m..vecinul m a rugat sa nu I iau lumina de la geam ca era prea inalta constructia ,asa ca am facut o in doua ape...tot cu acel vecin am construit amandoi volierele pe gardul comun(asa e in proiect,ca urma sa am acordul lui), el spunand ca va da acord notarial si invers... Acum vreau sa intabulez tot ce am in curte dar nu pot ca vecinul nu mi mai da acordul notarial.. Am vb cu proiectantul sa facem o derogare de la proiect sa mut voliera la distanta regulamentara dar primaria nu mi da acordul...mi a trimis vorba prin proiectant sa merg sa vb cu primarul.Nu stiu ce sa fac,dar sigur va fi o problema ca vecinul s a ocupat sa mi bage bete in roate...ce variante am,de unde sa încep? Proiectantul zice ca face derogarea dar nu I o aproba primarul. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Hotarele dintre vecini gabriela_12 gabriela_12 BUNA ZIUA ,VA PUN IN DEZBATERE O PROBLEMA DES INTALNITA INTRE VECINI . SE POATE INLOCUI UN GARD CU ALTUL DIN TABLA INALT DE 2 METRI IN DREPTUL GEAMULUI ... (vezi toată discuția)
Fereastra lumina curte vecin cimpeanumihai cimpeanumihai Am cumparat o casa prin programul prima casa in Brasov in centrul vechi. Problema este urmatoarea, intre casa mea si a vecinei este o distanta de 3 m , pe ... (vezi toată discuția)
Baza legala distanta intre case DGeorgiana25 DGeorgiana25 Buna ziua, vroiam sa va intreb care este baza legala pentru distantele intre case si care sunt consecintele incalcarii acestor norme. Vecinul unei prietene ... (vezi toată discuția)