avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituirea dreptului de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituirea dreptului de propietate

Am depus la primarie in anul 1998 o cerere privind reconstituirea dreptului de propietate asupra unui teren in baza legi 169/1997 mentionez ca detin titlu de propietate .Nu am primit nici un raspuns pana in prezent.
Solicit ajutor in aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Am urgent nevoie de ajutor manea_georgy2006 manea_georgy2006 Bunica mea este venita din Bulgaria mai exact din Bazargic unde au lasat casa si au venit in Constanta in urma colonizarii impreuna cu parintii si fratii.Am ... (vezi toată discuția)
Se mai pot depune cereri de retrocedare a terenurilor agricole"omise"din titlurile de proprietate gimike gimike Terenul este mostenire de la bunicisi are 3 suprafete-arabi,pasune si padure,toate int-o tarla.In 1998 s-a depus cerere pentru punere in posesie a pasunii si ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren agricol DeGia DeGia Buna ziua. As dori daca se poate sa ma ajutati in legatura cu retrocedarea unui teren agricol. In anul 1998, pe baza legii 169/1997 pentru modificarea ... (vezi toată discuția)