avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata anticipata credit prima casa Raiffeisein
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata anticipata credit prima casa Raiffeisein

Buna ziua, as dori sa va intreb daca este posibila plata anticipata a creditului Prima casa cu scurtarea perioadei de creditare fara a se plati dobanda aferenta pentru lunile "reduse" din contract, daca in contract este stipulat ca: "Imprumutatul poate rambursa creditul in avans partial/integral, daca notifica bancii intentia sa in prealabil, in scris, fara a se percepe comision de rambursare anticipata." Apoi la alt capitol este figurat: "La data rambursarii anticipate integrale, imprumutatul datoreaza si dobanzile acumulate de la data ultimei rate scadente pana la data efectuarii rambursarii anticipate, precum si oricare alte sume scadente si neachitate, datorate conform prezentului contract."

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2021
Adrian_R, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:03, 8 Martie 2021
Trebuie sa respectati clauzele contractului pe care trebuie sa il cititi cu mare atentie, integral. Daca aveti nelamuriri, mergeti la unitatea bancara si solicitati lamuriri cu privire la acest aspect. Daca ceea ce vi se spune sa faceti nu rezulta din clauzele contractuale, conteaza ceea ce ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare cec bank probleme btmariuss btmariuss \"a) comision de administrare credit : achitat lunar, in valoare de 0,25 % aplicat la soldul curent al creditului luat in calcul la determinarea dobinzii ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua, Am o intrebare legata de clauzele abuzive din cadrul unui contract credit ipotecar. Imprumutatul a inteles si acceptat ca banca percepe un ... (vezi toată discuția)