avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am si eu o intrebare si va rog sa imi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am si eu o intrebare si va rog sa imi spuneti si.mie ...

Buna ziua am si eu o intrebare si va rog sa imi spuneti si.mie ca sa stiu la ce ma astept am fost oprit de politie duminica trecuta avind o alcoolemie de 0.48 mai am sanse la permis? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:02, 8 Martie 2021
Buna ziua, in momentul in care ati fost depistat cu o alcoolemie mai mare de 0,40mg/l alcool pur in aerul expirat ,vi se intocmeste dosar penal, care va primii o solutie in functie de rezultatul probelor biologice,al calculului retroactiv al acoolemiei care probabil va fi cerut in vederea stabilirii cu certitudine a acesteia in momentul opririi.
Permisul dvs de conducere a fost retinut si vi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie, tot in aceea dovada o sa gasiti si un numar de dosar penal.
Daca veti fi trimis in judecata si veti fi condamnat permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.44 mg/l in aerul expirat - dosar penal? debian debian Buna seara! Am fost tras pe dreapta in jurul orelor 1:30 pt viteza (69 km/h) in Bucuresti sector 5, primind o amenda contraventionala de 70 lei; agentul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime si alcoolemie - consecinte ContSters254867 ContSters254867 fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub ... (vezi toată discuția)