avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt o victima a unui accident rutier, eu fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt o victima a unui accident rutier, eu fiind pasager intr ...

Sunt o victima a unui accident rutier, eu fiind pasager intr un taxi Bolt ce a cauzat un accident. Eu am ajuns la spital cu lovituri la cap si picioare. Rana de la cap a trebuit sa fie cusuta fiind destul de mare.
Politia a venit la spital si mi a inmanat un Proces Verbal fiind indrumata sa fac plangere penala....Eu nu vreau sa fac rau soferului dar el mi a cauzat probleme de sanatate . Imi dati o opine va rog?
Strangeti acte medicale eventual si certificat medico legal ,,discutați cu un avocat ce variante aveti etc.Nu aveti ce rau sa i faceți și la ucidere din culpă pedeapsa este cu suspendare cu atât mai mult la o vătămăre corporalaPuteti alege varianta unui.proces civil în curând taxa de timbru o sa fie doar 100 de lei și nu o ss mai așteptați ani de zile după,,milițieni,,putând sa obtineti ceva daune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de infractiune? nebunel18 nebunel18 Faptul de-a arunca cu o piatra dupa cineva, daca acesta din urma il omoara ce fel de omor este? Deoarece agresorul doar avea intentia de-al rani grav, ... (vezi toată discuția)
Accident cu raniti ChihaiaIonel ChihaiaIonel Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi legat de urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza pe autocar ce fac curse externe si din pacate joi seara in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)