avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Va salut, sunt interesat in ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Va salut, sunt interesat in realizarea/crearea/asamblarea unui ...

Va salut,sunt interesat in realizarea/crearea/asamblarea unui produs (ex,bicicleta,drujbe,motocositori etc) cu piese provenienta China ,as dori ca produsul final sa fie realizat de mine ,
as dori sa-i pun un nume,o eticheta ceva sa ma reprezinte ca firma...am nevoie de inregistrare Brand sau altceva in care ma impiedica Legal si sa n.o.pot vinde ! ? multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:33, 20 Martie 2021
nu trebuie sa va inregistrati marca neaparat, dar un nume trebuie sa-i dati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)