Va salut!Am avut un pfa care s.a radiat la registrul comertului acum 2 ani .10.o8.2018.De atunci am plecat din tara pana acum cateva luni.In tot acest timp am primit online sau prin posta la domicilul fiscal ,incontinuare ,declaratii unice ,somatii pentru plata impozite si accesorii. pentru acesti 2 ani de inactivitate cu acest pfa radiat .Va rog sa.mi dati un sfat pentru stingerea acestor datorii . Multumesc.Cu respect!
Buna ziua, in primul rand trebuie sa vedeti daca sumele de plata sunt aferente unor obligatii mai vechi, din timpul cat PFA-ul a fost activ. In orice caz, pentru stingere trebuie sa contestati in instanta actele fiscale primite.
Am fost azi la ANAF. nu am stiut de radierea fiscală .Nu era radiata fiscal . ONRC nu transmiteau date către ANAF.Azi am depus CIF-ul ,copie după radierea ONRC si o adresa catre SFO...Le.em depus la registratura si mi.au dat un bon de ordine. Ce am primit după anul 2018 de când a fost radiată ONRC...., sunt dispoziții de impunere pe estimarea bazei impozabile ......eu nedepunand declarație de venit estimat si nici cea de venit realizat considerand ca firma este radiată...Mai pe scurt au trimis decizii se impunere unei firme radiate ONRC.Acum vad luni când ajung iar dacă se.mai pot face ceva anulare ,recalculare.
Bună ziua, ați reușit anularea impunerilor calculate de ANAF după închiderea PFA- ului? Cum ați procedat? Sunt și eu într-o situație asemănătoare acum :). Mulțumesc!