avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca

Buna ziua...La multi ani!!! Am nevoie urgenta de"decizie de, desfacere a contractului de munca" dar patroana unde am lucrat mi-a spus ca trebuie sa astept ceva de la fortele de munca, deja a trecut o luna...eu mi-am dat demisia si nu a fost prea multumita...Imi spune-ti va rog cine trebuie sa-mi elibereze acest document si ce trebuie sa fac...multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:40, 4 Ianuarie 2010
Adresati-va urgent ITM. Angajatorul era obligat sa comunice decizia ITM in termen de 5 zile de la data incetarii contractului de munca si sa va dea un exemplar al deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca incheiat prin neprezentare vasilescu adrian vasilescu adrian Va salut. Am lucrat la o firma 3saptamani si am avut contract pe perioada determinata de o luna,dupa acele trei saptamani eu le-am zis ca nu mai vreau sa mai ... (vezi toată discuția)
Abuz al patronilor Asena1 Asena1 Buna dimineata,va scriu in speranta ca voi primi un raspuns la situatia care va voi relata:suntem patru angajati,unul dintre noi a anuntat ca nu mai poate sa ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca klaudiag klaudiag Am lucrat la o firma si nu mi-am dat demisia pana nu imi primesc bani, caci altfel risc sa nu ii mai primesc. Patroana a zis k imi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)