avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,referitor la grupa a doua,am sunat acum la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,referitor la grupa a doua,am sunat acum la casa de ...

Buna ziua,referitor la grupa a doua,am sunat acum la casa de pensii mi sa spus că perioada lucrata in grupa a doua pana in anul 2001 aprilie se calculează cu 3 luni la an.Din 2001 până 2011 septembrie se pun 4 luni la an,este adevarat?Mentionez,ca am 35ani lucrati in acelasi loc de muncă, din 17 03 1985 cu procent 100%.Anul trecut cand am fost la casa de pensii ,mi sa spus că mă incadrez la 54 și 4 luni,după telefonul de astăzi nu mai iese asa.Sunt născută în ianuarie 1967,puteti sa mi spuneti cum este corect,multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mara M , utilizator 16:10, 8 Martie 2021
Stagiul aferent(perioada suplimentara la vechimea in ,munca):
Pana la 31/03/ 2001 s-au acordat 3 luni/an.
Incepand cu 01/04/2001 si pana astazi, si in continuare, se acorda 4 luni/an.
Ca si reducere se acorda 4 luni/an pentru toate perioadele.
Va multumesc frumos,mult sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista varianta de pensionare? Mara M Mara M Buna ziua,am lucrat 35 de ani si 11 luni,varsta 53 și 6 luni ,locul de munca sa desfiintat am rămas acasă.In 2021 luna mai, ma încadrez la limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Cu privire la pensionare: buna ziua. daca este posibil, doresc un raspuns la urmatoarea ... gustibenea gustibenea Buna ziua. Daca rste posibil, doresc un raspuns la urmatoarea intrebare: sotia este nascuta in Februarie 1967, si lucreaza din August 1985, pe tot parcursul ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare art1580 art1580 buna ziua , va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa aflu varsta de pensionare conform noului cadru juridic cu referire la grupa I de munca. sunt barbat, ... (vezi toată discuția)