avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sora mea dorește sa divorțeze cât mai repede și ar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sora mea dorește sa divorțeze cât mai repede și ar dori sa ...

Sora mea dorește sa divorțeze cât mai repede și ar dori sa știe dacă se poate face divorțul la primarie sau notar în condițiile în care amândoi locuiesc în străinătate și nu au copii.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 9 Martie 2021
daca vin in tara, ar putea, altfel nu.
In lipsa, pot divorta doar in instanta si un avocat sa ii reprezinte.
Doar prin instanta prin avocat
Ca sa nu se complice sa caute avocat în orașul unde va avea loc divortul și vor divorța.
Durează mai mult decat la notar pentru ca judecatorii au foarte multe cazuri de judecat dar divorțează sigur cu avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Andreea.yahoo Andreea.yahoo Buna ziua.as dori sa ma ajutati intr-o situatie de divort cu cateva informatii.sotul este cetatean roman ,sotia este din belarus.ambii locuiesc in Italia. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate desface casatoria-eu locuiesc in germania misha_misha33 misha_misha33 Locuiesc de un an in Germania si doresc sa divortez. sotul meu nu e de acord, desi suntem despartiti in fapt de un an ce trebuie sa fac sa il pot ... (vezi toată discuția)
un avocat,poate reprezenta o persoana plecata instrainatate,intr-un proces de divort? mihai251979 mihai251979 Buna seara! Sotul, sorei mele a inaintat cerere de divort.A primit 2 citatii acasa ,urmatoarea infatisare urmand sa aiba loc in data de 27.02.2012.Sora mea ... (vezi toată discuția)