avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit impreuna cu copilul o masina de la sotul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit impreuna cu copilul o masina de la sotul decedat. ...

Am mostenit impreuna cu copilul o masina de la sotul decedat. Cum se poate ca eu sa devin singur proprietar avand in vedere ca pe copil nu-l intereseaza masina (vanzare-cumparare, donatie) ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 9 Martie 2021
partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare imobil copilului DANIELA PETRACHE DANIELA PETRACHE Buna ziua.Numele meu este Daniela Petrache.Vreau sa-i fac act vanzare cumparare copilului meu.Mentionez ca sunt casatorita de 26 ani cu sotul meu avem impreuna ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe contractul casei dupa achitarea sultei-este posibil?? ContSters229309 ContSters229309 Buna seara, Va rog daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea situatie: -am avut un proces de partaj, am platit sulta , am actul notarial prin care ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil între soți. este aceasta o soluție pentru ca imobilul să ajungă în final doar la copilul din a doua căsătorie? liabali liabali Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)