Sunt in divort cu tatal copilului nostru. Ideea este ca nu ma pot intelege asupra unui aspect, bine, ar fi ele cu mult mai multe. Anume: incepand cu anul 2019 si pana acum, impotriva a ceea ce spun si vreau eu, a atins copilul in locurile intime, mai pe romaneste, l-a tras de capul organului... Si astfel copilul a descoperit placerea de a-si face el, la randul lui, acelasi lucru. Daca ar fi descoperit de unul singur era una... Dar asa... Cum anume sa procedez si unde anume sa ma adresez? Sa le aduc la cunostinta celor de la D.G.S.A.P.C., sa fac plangere la Politie? Sa... Viitorul fost sot spune ca asa i s-a facut si lui in copilarie si nu este nimic gresit. Plus ca i se pare normal sa pupe copilul pe gura...
Din cele relatate de Dvs., rezulta ca pot fi incidente dispozitiile art. 221 Cod penal privitoare la coruperea sexuala a minorilor. Acest text de lege sanctioneaza faptele, gesturile sau atitudinile prin care se dezvaluie sau se sugereaza aspecte intime ale vietii sexuale. Pedepsele in cazul savarsirii faptei in cadrul familiei sunt mai mari.
Depuneti o plangere la politie si informati totodata si inspectorii din cadrul DGASPC. Trebuie sa aveti in vedere urmarile pe termen scurt si lung asupra copilului. Este posibil sa aiba nevoie de consiliere psihologica.
cris0811
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce varsta are copilul??
Sunteti sigura ca intentiile lui sunt unele necurate si nu pur si simplu sa il decaloteze ( cum inca mai practica unii parinti). Pentru ca daca nu sunteti sigura, drumul pe care plecati e unul cam fara cale de intoarcere. Veti leza iremediabil relatia lor!
Doamna, si dvs. atingeti copilul (sau l-ati atins) cand il spalati. Nu stiu ce varsta are asa ca nu pot aprecia daca inca o faceti. Iar la spalare faceti gesturi asimilabile gestului masturbarii, deci ceva mai "grav" decat ceea ce va deranjeaza ca face tatal. Cu pupatul pe gura nici eu nu sunt de-acord dar se pare ca multi parinti sunt asa ca ... In fine, puncte de vedere ... Eu cred ca 1. exagerati si 2. cautati argumente de adus la divort iar acesta este unul extrem de prost ales care poate, pe viitor, sa afecteze grav copilul si relatia acestuia cu tatal.