avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, sunt Madlia. Am nevoie de ajutorul vostru. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, sunt Madlia. Am nevoie de ajutorul vostru. Am un ...

Bună ziua, sunt Madlia. Am nevoie de ajutorul vostru. Am un prieten algerian, și vrem să ne căsătorim. Unde ar fi mai bine, aici în România sau în Algeria? Ce acte ne trebuie în ambele cazuri? La ambasada României în Algeria am sunat de trei ori azi, nu am reușit să vorbesc cu nimeni. Anul trecut cineva de acolo mi-a spus că e mai bine să ne căsătorim în Algeria. La Inspectoratul General pentru emigrări mi s-a spus același lucru. Prietenul meu spune că durează trei sau patru ani până autoritățile locale aprobă căsătoria. Ce sfat îmi dați, sau ce soluție aș putea avea? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea incheierii unei casatorii dintre un cetatean algerian si cetatean roman in romania celeste6762000 celeste6762000 Buna ziua As dori sa va intreb ce acte trebuiesc pregatite pentru a incheia o casatorie intre un cetatean algerian si un cetatean de nationalitate romana. Cam ... (vezi toată discuția)
Ma pot casatori in strainatate la ambasada romaniei? ane maria ane maria Vreau sa stiu daca ma pot prezenta la ambasada Romaniei in Algeria pentru a ma casatori cu o persoana algeriana? (vezi toată discuția)
Refuz de casatorie la ambasada ane maria ane maria Am o prietena ce a fost refuzata de a se casatori cu o persoana algeriana la ambasada romaniei in Algeria pe motive ca legea tarii respective nu permite acest ... (vezi toată discuția)