avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Doresc sa deschid o Patiserie și cel de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Doresc sa deschid o Patiserie și cel de la care am ...

Buna seara!Doresc sa deschid o Pariserie și cel de la care am închiriat spațiul mi-a spus k trebuie o dezmembrare și un nou CF pt a putea sa îmi instaleze gazul.Cei de la Primărie îmi spun k dureaza foarte mult toate astea.Întrebarea mea este:Ce trebuie sa fac eu k sa se poate rezolva mai repede și de ce acte am nevoie și cât dureaza la cadastrul pt a avea un CF nou? Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Dezmembrare Florentina Mihaela Florentina Mihaela Am si eu urmatoarea problema. Familia noastra detine o casa cu teren in vatra satului. De comun acord, dorim sa vindem casa si o parte din teren (curtea ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren fara acordul unui proprietar! ININA10 ININA10 Buna ziua. Iata problema: 2 persoane (A si B) sunt proprietarele unui teren si doresc sa il dezmembreze. Niste vecini ii roaga sa isi alipeasca terenul de ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent. multumesc Nosceteipsum Nosceteipsum Am nevoie de un sfat urgent si penru asta va multumesc in avans. Problema sta cam asa: strabunicii mei au decedat acum vreo 7 ani. Copii lor (2 frati la ... (vezi toată discuția)