avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe domeniul ...

Este posibilă filmarea/fotografierea unei persoane pe domeniul public și distribuirea pe rețele sociale fără a încălca o lege? Spre exemplu a filma/poza o persoană care face mizerie în spațiul public. O persoană din Poliție a spus că ei se pot autosesiza dacă există publice astfel de imagini, dar mă interesează aspectul legal în ce mă privește.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:00, 9 Martie 2021
filmarea si fotografierea, fara restrictie! ce faceti ulterior cu materialul e mai complicat. poate fi o incalcare a GDPR (publicarea o faceti in mod profesionist, nu ca sa va aflati in treaba), poate fi un atac la adresa demnitatii, etc. se tin seminare intregi pe teme de acest fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr Ofiintacurioasa Ofiintacurioasa Salutare! Soția mea predă cursuri pentru copii, online, în cadrul unui centru; deci este angajată, având contract de muncă. Ieri a aflat că unul ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)
Violarea vietii private panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin filmarea sau fotografierea unei persoane sau grup de persoane aflate in spatii publice (ex : starda, parc) poate reprezenta o violare a intimitatii ... (vezi toată discuția)