avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca doresc sa divortez aisotia nu doreste a ascuns ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca doresc sa divortez aisotia nu doreste a ascuns actele in ...

Daca doresc sa divortez si sotia nu doreste, a ascuns actele in afara de chemare in instanta mai exista cale legale de aobtine copii dupa acte case etc.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
sanyi.m, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:43, 10 Martie 2021
Puteti obtine duplicate de pe toate actele de la instituțiile emitente.
La cadastru nu am reusit dupa adresa casei care va fii litigiul partajului.
Orice sfat vine ca o gura de aer,mentionez am si video inregistrari si audio.
Cu stima/
Sub/ing.Menyhart Sandor
Solicitați-i actele necesare în scris. Atașați dovada în instanță și cereți judecătorului să o oblige să depună actele la dosar.
Mergeti la notarul unde ati facut actele sa va elibereze un duplicat.faceti plangere la Politie/ Parchet de preferat prin avocat.pentru divort nu va trebuie originalul ci doar copie, ca si pt restul actelor.nu contează dacă vrea sau nu sa divorțeze.

sanyi.m a scris:

La cadastru nu am reusit dupa adresa casei care va fii litigiul partajului.
Orice sfat vine ca o gura de aer,mentionez am si video inregistrari si audio.
Cu stima/
Sub/ing.Menyhart Sandor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de divort maya78 maya78 Se pot depune actele de divorț fără a avea certificatul de căsătorie în original? (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Disparitie acte mina_girl08 mina_girl08 sotul a \'\'luat\' din actele din casa certificatul de casatorie si contractul de vanzare cumparare al casei, in original. A facut acest gest dupa ce eu am ... (vezi toată discuția)