avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt eliberarea ...

buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt eliberarea unei sentinte de divort din anul 1984 a parintilor sotului meu mama a decedat si nu am gasit nimic care sunt pasii pe care tb sa i urmez ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:49, 10 Martie 2021
Trebuie să mergeți la arhiva Judecătoriei care a pronunțat divorțul și solicitați o copie legalizată dupa sentința de divorț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Hotărâre de divorț Ksapul Ksapul Mama a divorțat în 1993, locuieste cu mine, dar si-a pierdut hotărârea de divorț, fiind in imposibilitatea de a-si face carte de identitate decat ... (vezi toată discuția)
Eliberare ci catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Fetita mea a implinit 14 ani in septembrie 2012, noi suntem in divort (atunci se terminase fondul si era la apel, acum e terminat si apelul si s-a ... (vezi toată discuția)