avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt eliberarea ...

buna seara , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt eliberarea unei sentinte de divort din anul 1984 a parintilor sotului meu mama a decedat si nu am gasit nimic care sunt pasii pe care tb sa i urmez ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:49, 10 Martie 2021
Trebuie să mergeți la arhiva Judecătoriei care a pronunțat divorțul și solicitați o copie legalizată dupa sentința de divorț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Hotărâre de divorț Ksapul Ksapul Mama a divorțat în 1993, locuieste cu mine, dar si-a pierdut hotărârea de divorț, fiind in imposibilitatea de a-si face carte de identitate decat ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca de divort Simona28 Simona28 Buna ziua, ma numesc Simona, sunt din Timisoara si as vrea daca se poat sa ma lamuriti intr-o problema:sunt divortata de 1 an si 4 luni, fetita mea are 6 ani ... (vezi toată discuția)