avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de transport marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de transport marfa

Buna dimineata am nevoie de niste raspunsuri de care cred ca numai dumneavoastra ma puteti lămuri.
1) Deci pe firma noua înfintata pot opta pentru un leasing operational sau financiar pentru un cap tractor fara avans?
2) pentru obtinerea licentei comunitare de transport marfa firma trebuie sa aiba separat in cont dovada capacitati financiare suma de 9000 de euro pentru un singur cap tractor chiar daca îl obtin prin leasing operational sau leasing financiar? Astept raspunsuri pentru a fi si eu lamurit la acceste întrebari.Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 13 Martie 2021
Poți face leasing, cu condiția sa te accepte firma de leasing. În mare parte nu acceptă firme noi. Pentru licență nu este nevoie de cei 9000 €, trebuie plătită o asigurare.
cum si unde pot face accea asigurare?? Multumesc!
Luati legatura cu o societate de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport marfuri cu camion peste 7.5 t SAVUCA SAVUCA Buna ziua, mi-ati putea spune care este procedura obtinerii licentei de transport marfuri pt camion peste 7.5 t? Citisem undeva ca trebuie sa ai in cont, un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)