avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! O situatie similara am si eu si as vrea sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! O situatie similara am si eu si as vrea sa stiu daca ...

Buna ziua! O situatie similara am si eu si as vrea sa stiu daca am pus sechestru pe masina.Unde m as putea interesa de asta? Pt un credit de nevoi personale in valoare de 30000 se poate pune sechestru pe bunuri in acelasi timp cand exista o poprire pe toate conturile?Mentionez ca in momentul actual nu am primit nicio instiintare prin posta sau email ca as fi data in judecata,iar in urma cu 2 zile mi s a pus poprire pe conturi.Cum ar fii cel mai bine sa actionez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: M Raluca , utilizator 13:19, 10 Martie 2021
Buna ziua,
formulati contestatie la executare.
Contactati un avocat.
In momentul actual sunt in crestere copil si sunt singura intretinatoare a 3 minori.In momentul in care m a dat in judecata eu eram internata avand covid....Toate astea le pot demonstra.Credeti ca poprirea se poate anula doar daca discut cu juristul care este implicat in dosar??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru masina aliceTudor aliceTudor Cum pot afla daca exista sechestru pus pe o masina si daca pot iesi in strainatate cu ea? Sunt din alt oras si masina mea e pe numele parintilor (vezi toată discuția)
Abuz sau nu din partea bancii ValiCris ValiCris Buna ziua, In urma cu 10 ani am luat un credit de nevoi personale, fara garantii imobiliare de la Credit Europe Bank, in valoare de 11000 Euro. Eram ... (vezi toată discuția)
Instiintare de poprire Nelica Nelica Am primit niste instiintari de la Administratia financiara ca datorez impozite ptr activitati comerciale. Sunt salariata si nu desfasor nicio activitate in ... (vezi toată discuția)