avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie excutare valoare 350.000eur
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie excutare valoare 350.000eur

Buna ziua,
Am primit somatie pentru neplata unui imprumut, valoare >300.000eur.
Unde depun contestatia? Judecatorie? cat este taxa 194ron?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:17, 4 Ianuarie 2010
Taxa este intr-adevar de 194 RON. Iar cererea se depune la Tribunalul judetean, conform competentei materiale stabilite de art.2 lit. b) C.pr.civ. modificat. (peste 1 miliard lei).
Va trebui sa solicitati si suspendarea executarii silite, in caz contrar, executarea silita va continua.

Va trebui sa depuneti si o cautiune care poate fi de 10% din valoarea sumei pentru care formulati contestatia la executare.In toate cazurile, instanta va aprecia exact cuantumul cautiunii conform art.403 (4) C.proc.civ.
depuneti contestatia la instanta de executare, respectiv judecatoria in raza careia are loc executare, daca ati primit somatia de la un executor intr-un dosar de executare.
daca somatia este o simpla notificare prin care sunteti avertizat/pus in intarziere
nu aveti ce contestatie sa depuneti
somatia este prin BEJ , dosar de executare. Contractul de imprumut este prin notar, deci titlu executoriu. Am platit taxa de 194 ron. Deci, in aceasta seara trebuie sa o pun la posta....unde? tribunal sau judecatorie.???... avocatul meu este in vacanta.....
pe somatia primita trebuie sa aveti doua numere de dosar, dosar BEJ si dosar instanta ( dosarul de incuviintare a executarii)
la judecatoria care a pronuntat incuviintarea

Alte discuții în legătură

Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract telefonie radoimarian radoimarian Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la un cabinet executor judecatoresc cu suma 6000 ron referitor la un contract telefonie mobila incheiat in anul 2003 ... (vezi toată discuția)