avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajatii pot cere decontarea concediiilor medicale de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajatii pot cere decontarea concediiilor medicale de la Cas?

Angajatii pot cere decontarea concediiilor medicale de la Cas sau este obligatia firmei angajatoare?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 10 Martie 2021
Angajatii nu pot cere decontarea concediiilor medicale de la CAS .... este obligatia angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 29/2011 bricium bricium Sunt în conflict cu casa de asigurări de sănătate, care refuza decontarea concediilor de odihna a angajaților firmei pe care o conduc. Menționez ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale nerambursate Carmen Curelea Carmen Curelea Buna ziua! Am si eu o problema: salariatii firmei la care lucrez ca si consilier juridic isi iau concediu medical - e dreptul lor- . Problema se iveste la ... (vezi toată discuția)
Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni ,mai am o luna de somaj dupa care ma voi angaja,adica platesc darile la stat,dupa aceea voi intra in concediu prenatal.As vrea sa ... (vezi toată discuția)