avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda sub supraveghere egal executare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda sub supraveghere egal executare?

Buna. Daca cineva a primit o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, si intre timp primeste o amenda de genul ca a trecut pe rosu, nu purta masca, nu avea bilet in transportul in comun, etc, este posibil ca pedeapsa sa devina cu executare in regim de detentie? Multumesc
Buna ziua,
pedeapsa sub supraveghere a fost dispusa pentru savarsirea unei infractiuni.
Cele enumerate de dvs. reprezinta contraventii. Nu sunt infractiuni.
numai daca persoana respectiva va savarsi o noua infractiune, atunci pedeapsa va deveni executorie.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
Al doilea dosar penal Ginicom Ginicom Am o întrebare. Am avut un dosar penal, finalizat in dec. 2018, pentru conducere fără permis. Am primit 6 luni cu suspendare, și 60 zile munca in folosul ... (vezi toată discuția)