avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am fost executată silit pentru program de vizită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am fost executată silit pentru program de vizită minor.Executorul ...

Am fost executată silit pentru program de vizită minor.Executorul a fost ultima dată în octombrie 2017, iar în noiembrie 2020, am primit încheierea de încetare a executării pe insolvabilitate-titlul nu se poate executa silit.
De Crăciun, am primit o nouă somaţie, însoţită de încuviinţarea executării silite la acelaşi titlu, dar într-un nou dosar execuţional şi la alt executor.
Întrebarea mea este:
Întrucât au trecut mai mult de 3 ani de la ultimul act de executare, până la emiterea încheierii de încetare a executării, dar a intervenit perioada stării de urgenţă, în care s-au suspendat prescripţiile, dar executările silite au continuat, în situaţia descrisă, a intervenit prescripţia dreptului de a solicita executarea silită, cf. art 709 CPC sau nu?
Mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Cerere de executare anna2000 anna2000 In cadrul contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii. In aceeasi zi, creditorul depune la executor o noua cerere de executare. Executorul emite o ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silite leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Cand apare perimarea executarii silite ? Daca executarea silita este perimata si executorul continua demersurile ce se poate face ? Daca timp de ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii anna2000 anna2000 ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)