avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt o persoana cu boala psihică, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt o persoana cu boala psihică, cronică. Angajatorul ...

Buna ziua!

Sunt o persoana cu boala psihică, cronică.
Angajatorul bănuiește asta pt ca m-a întrebat direct sa ii spun ce diagnostic am (primisem concediu pe tulburare cronica de anxietate).

Îmi puteți spune vă rog dacă este legal sa mă încadreze pe o pozitie inferioară ca salariu si cu program de jumatate de norma?

Deoarece în urma planului de îmbunătățire nu am dat randament. Trebuia sa stau mai mult in concediu medical dar au facut presiuni să revin. În mod normal poate as face față totuși pe 6 ore dar lucrând de fapt 8 pt a recupera.

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Figa, utilizator

Alte discuții în legătură

eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. ... cna2002 cna2002 Buna ziua. Eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. Am tulburare schizo-afectiva, tulbulare bipolara, depresie cronica, anxietate puternica. si am ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Informatii despre pensie de boala cardiaca cronica ursu ioan ursu ioan Ma numesc URSU IOAN si am 41 de ani am o vechime in munca de 13 ani si as dori sa aflu in ce grad de boala ma incadrez si cam la ce pensie sa ma astept dat ... (vezi toată discuția)