avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Azi am fost dat afară din autobuzul de transport ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Azi am fost dat afară din autobuzul de transport comun din ...

Azi am fost dat afară din autobuzul de transport comun din cauză că aveam un sandwich în mână, șoferul mi-a zis să mă duc afară să termin de mâncat și după aceea să mă urc în autobuz. M-am întors ca să cobor din autobuz și șoferul m-a împins afară după care a închis ușa și a plecat. A trebuit să stau 1 oră afară pe ninsoare până când a venit următorul autobuz (când am ajuns acasă aveam temperatură și mă simțeam rău). Țin să precizez că am 17 ani. Ce pot face în această situație? Pot depune o plângere la poliție?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Kimokato, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:12, 11 Martie 2021
Nu.este vorba despre o faptă penală vi doar de nesimțirea șoferului.In.afara de o sesizare în scris la firma de transport si eventual la ARR nu.prea ai ce sa faci...
Probabil te-a dat jos pt ca nu purtai masca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie comportament controlori ratb dorui dorui Intamplarea este recenta , 17.06.2014 orele 06.45-06.58 (tin minte caci pierdeam alt autobuz catre munca). Deci totul incepe cu statia 13 Septembrie unde in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am vrut sa circul cu o anumita firma de transport ... Cristina2802 Cristina2802 Buna ziua, Astazi am vrut sa circul cu o anumita firma de transport in comun (nu vreau sa dau numele) impreuna cu catelul meu care era in lesa si avea si ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb savumarin savumarin Duminica, orele 13.00, statia Universitate, ma urc intr-un autobuz, caut un loc unde sa-mi pot desface rucksacul sa pot scoate cardul ca sa-l validez...cand ... (vezi toată discuția)