avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxele srl-ului se vor plati in Timisoara?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxele srl-ului se vor plati in Timisoara?

Buna seara, va expun in mare urmatoarea problema. Am pfa deschis de ceva vreme in Judetul Timisoara. Sediul PFA este in Timisoara, activitatea desfasurata tot in Timisoara, insa taxele le platesc in HUNEDOARA, unde am domiciliul pe buletin, eu desfasurand activitatea in TIMISOARA cu contract de comodat,

Acum urmeaza sa imi deschid srl tot in Timisoara, tot intr-un imobil cu contract de comodat, dar contabila spune ca taxele srl-ului se vor plati in Timisoara, si nu in Hunedoara, unde am domiciliul, eu locuind in TM cu viza de flotant. Deci care este realitatea? de ce la PFA platesc la HD dar la SRL urmeaza sa platesc la TM?
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:07, 11 Martie 2021
Da,depunerea declaratiilor si taxele srl-ului se vor plati in Timisoara unde va avea sediul social. Nu e ca la persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Bună seara. daca sunt administrator de srl, și am sediul social ... Mihaios Mihaios Bună seara. Daca sunt administrator de srl, și am sediul social în apartament( aceeași adresă cu cea din buletin) pot sa solicit viza de flotant in alta ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o societate cipriandinu85 cipriandinu85 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate comerciala - SRL, ce va avea un singur administrator - unic asociat. Doresc ca sediul social sa fie ... (vezi toată discuția)