avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Titluri de stat - Obligatii fiscale: CAS, CASS?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Titluri de stat - Obligatii fiscale: CAS, CASS?

Salutare! As dori sa stiu daca imi revin obligatii fiscale atunci cand realizez venituri din titluri de stat (TEZAUR). Desi scrie sclar ca aceasta dobanda nu este impozabila, nu imi este clar daca se refera doar la impozit sau si la CAS, CASS, etc.
Mentionez ca deja achit o data aceste contributii fiind angajat cu CIM.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit obtinut din dobanzi la depozite si titluri de stat Marioni Marioni Buna seara, Nu cunosc noile modificări la codul fiscal si de aceea as dori sa pun urmatoarele intrebari: 1. Am inteles ca pentru dobanzile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Contributiile sociale le va plati pe langa pfa, si "angajatorul"? DAva DAva In cazul reconsiderarii unei activitati ca activitate dependenta, impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii, stabilite potrivit legii, vor fi ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie cerut in timp ce aveam cim mi-a fost cerut inapoi desi am continuat activitatea ca pfa VarAlina VarAlina Buna seara Atunci cand am depus actele pt stimulentul de insertie eram angajata cu contract de munca. Ulterior la 2 luni dupa solicitarea stimulentului am ... (vezi toată discuția)