avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Ce pot face sa fiu scoasa dintr un credit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Ce pot face sa fiu scoasa dintr un credit ipotecar.?Sunt ...

Buna ziua.Ce pot face sa fiu scoasa dintr un credit ipotecar.?Sunt pusa garant pentru un credit al surorii mele , care ulterior a divorțat.Fostul sot nu dorește sa meargă la.banca sa solicite revenire asupra creditului deși s- a facut divorțul si partajul.Eu am rămas garant la acel credit .Acesta a avut parte de măriri salariale repetate insa nu dorește sa solicite băncii , revenire asupra creditului si totodată sa pot fi scoasa eu din acel credit. Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Divort si partaj olive_ro olive_ro Buna, Rog raspuns la urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 8 ani, fara copii. In momentul de fata sotul solicita divortul, iar actiunea de partaj se va ... (vezi toată discuția)
Modificarea statutului de imprumutat bancar ipotecar principal aky_yka aky_yka fiind casatorita am achizitionat un apartament prin credit ipotecar (eu fiind principalul imprumutat, deoarece la acea vreme aveam un venit mai mare ca sotul) ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)