Buna ziua!
In primul rand, cred ca ati vrut sa scrieti ca venitul dvs. lunar este de 1600 lei. Am dreptate? (Cred ca ati pus un zero in plus.)
Apoi, nu ne-ati spus daca fetita dvs. este in scoala primara, gimnaziala, la liceu, la facultate (pt. mame tot "fetite" ramanem pana iesim la pensie, de multe ori :) )
Din cate stiu eu, bursa de merit nu tine cont de venitul familiei. E posibil sa nu se incadreze din alt motiv. De exemplu e posibil sa fie un nr. limitat de burse, iar daca cei care au media mai mare de 9.56 sunt suficient de multi ca sa ia acest nr. de burse, fetita dvs. nu mai apuca. Sau ... daca e la facultate, poate ca are restante din anul anterior si poate ca acesta sa fie un criteriu care sa o descalifice. Daca e la scoala, e posibil nota la purtare sau numarul de absente sa fie un criteriu. (Sincera sa fiu, nu stiu care sunt criteriile pt. ca am terminat cam de multicel scoala si nu am copii la scoala, insa sunt convinsa ca exista. De aceea, sfatul meu este sa cereti lamuriri. Intrebati ce inseamna ca nu se incadreaza sa ia bursa de merit - care este motivul. Sunt convinsa ca va vor explica.)
A, si inca un aspect. Daca nu poate lua bursa de merit, atunci ... EA (fetita dvs.) este cea care nu se incadreaza. Nu dvs. sunteti cea care nu se incadreaza. Bursa de merit nu are nicio legatura (din cate stiu eu) cu dvs. Este meritul ei, deci bursa ei.