Buna ziua
La blocul noastra sunt doua Asociatii de Proprietari, una pentru Scara A, si una pentru scarili B pana la F
Sa zicem ca "BF" are ca presedint un om care nu este proprietar la nici un apartament.
Problemul este, de mult timp, chiar nainte cand presedint a fost "alez" el intimidiaza si pt orice problem ne da in judecate. Dar in care calitate? Judecatori au zis ca este alez, deci el prezinte Asociatia respectiv.
Din punctul noastra de vedere nu are calitate ca membru, deci nici nu pot sa devine presedint. Noi, fiind ca nu suntem membri, cum pot sa fortam sa fac ei alegeri noi, bazat pe care legii?
Mentionez ca "presedint" a fost sef comisar de politia, dat jos prin ordina ministrului, ...
daca persoana in discutie nu detine calitatea de mebru proprietar ,legal nu [poaye detine calitatea d ereprezentant legal al asociatieid e proprietar,toate deciziile acestuia sunt nule si asociatia de proprietari are dreptul sa pretinda restituire c.v indemnizatie
Pentru ca in aceasta perioada nu se poate convoca adunare generala, ar trebui sa va uniti cativa proprietari sa il dati in judecata pentru ca nu este membru al asociatiei. Trebuie sa aduca in instanta dovada proprietatii in blocul respectiv. Pentru amenintari exista cai sa il dovediti, chiar daca are gura mare si tupeu.
Buna dimineata,
Mersi ynocentta si Bibi62 !
Mentionez ca nu sunt roman din origina, fac greseli gramaticale si nu inteleg tot, dar ma rog
Despre amenintari, nu am dovada de cat ,daca cobor pana la nivelul lui, cu martori mincinosi. Deci nu am :)
Am intelez ca vecini proprietari vor sa organizeaza Adunare Generale, "Presedint" va opune orice din cauza C19 (asa cum a facut si in anul trecut in aprilie) sau alte chestie.
Bin intelez "alegeri" au fost cu de mult timp , in 2018, deci Procesul Verbal nu prea mai pot sa fie contestate, o sa spune el ca este tardivatate. Ce pot sa spunem noi ? Ca am aflat si noi recent faptul apartamentul unde sta mama lui este de fapt fara acte, din 1990 ?
70% din vecini vor sa scapa de el, cat mai repede, si eu am o imputernicire de la un vecin proprietar de la asociatia respectiv
Oricum, ce am intelez, daca el este "dat jos" prin alegere, nu obtinam "loviturea cu nulitate" , cea ce vrem sa obtinam
Dar, existe momentan 7 actiuni la judecatorie, 2 la tribunal, si 40+ de dosare la primaria/politia, ....
Cazul meu ( Cod Penal, pt ca am intrat in subsol unde el a pus usa de blocaj ) nu este foarte relevant ( daca sa decide nulitate la un moment dat rezolv si acesta ) sa va pronunta pe data de 20-3-2021, pana atunci pot sa dau un raspuns la judecatorie
Conform legii 196/2018 nu mai este termen pentru contestarea adunarii generale. Se poate contesta acea adunare generala, iar el trebuie sa prezinte instantei dovada proprietatii si semnarea acordului de asociaere. Va trebuie un avocat bun, specializat pe astfel de probleme.
Deci, vecinul, care este proprietar , si scara unde el locuieste partine de Asociatia de Proprietar cu presedint "alez"
Vecinul trebuie sa arata acte de proprietar, dar " semnarea acordului de asociaere" nu am intelez
Adica, dovada ca el este membru la acesta asociatia?
O copie de lista de intretinere, in care el ( vecinul bun ) figureaza, si plateste si pentru presedint, administrtor, etc, ar fi de folos ?
Eu nu cred ca nici un vecin are vre-un act de dovada ca sunt membru, avand in vedere ce balamuc este acolo la ei in administratia, ......
( a fost furata, dar presedint "alez" foloseste documente de acolo in alte situatii la tribunal )