avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contul bancar la un PFA radiat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contul bancar la un PFA radiat

Am avut un PFA a carui activitate am suspendat-o in 2018 si deoarece nu am mai avut activitate am radiat la ORC PFA-ul in februarie 2021. Mergand la banca aceasta a refuzat sa-mi elibereze banii pe care ii mai aveam in cont pe motiv ca PFA-ul este radiat. Ce se poate face in acest caz? Fac analogia cu cazul in care opersoana fizica detinatoare de cont bancar decedeaza si mostenitorii vor sa acceseze contul
Va multumesc
Ivan Cristian
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristi60 , utilizator 08:50, 14 Martie 2021
Nu e deloc buna analogia. Mergeti la banca cu certificatul costatator al radierii de la registrul comertului.
Am fost. Refuza sa-mi elibereze banii pe motiv ca firma este radiata si nu se pot face operatiuni bancare pe o firma care nu mai exista. Sugereaza voalat sa apelez la un proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare impozitare dupa radiere pfa dtailed dtailed Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte incurcata si orice parere in aceasta privinta ar fi foarte apreciata. Am avut un PFA deschis in 2007, activ ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Radiere persoana fizica autorizata mai poate anaf recupera creanta laviniiia laviniiia O persoana fizica autorizata care este radiata la cererea ORC pt ca nu si-a indeplinit obligatia de a depune la ORC o cerere parin care sa doreasca continuarea ... (vezi toată discuția)