avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Conform Legii 196/2018, cum se repartizeaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Conform Legii 196/2018, cum se repartizeaza cheltuielile ...

Buna ziua, Conform Legii 196/2018, cum se repartizeaza cheltuielile referitoare la comisioanele bancare si a consumabilelor (ex: plafoniere, becuri , incuietori,etc); pe cota indiviza sau pe persoane ?
Multumesc
Valentin
Cel mai recent răspuns: Popval , utilizator 16:07, 13 Martie 2021
Pe cota parte indiviza, la toti proprietarii.
Multumesc
Doresc sa dau un exemplu si sa-mi spuneti unde este dreptatea : Intr-o vila locuiesc doua familii, fiecare familie compusa din 3 persoane fiecare. Prima familie detine un apt de 100mp, a doua familie detine celalalt apt de 200 mp. Apartamentele sunt separate de un hol. La un moment dat trebuie inlocuita plafonera de pe holul comun celor doua apartamente. Cum repartizezi cheltuiala: dupa cpi sau dupa nr de persoane! ?
Exista asociatie la vila ?
Daca nu, impart egal, ca sunt 2 familii.
Exista asociatie....

Alte discuții în legătură

Cum se plateste vidanjarea Fulg Fulg Cum se plateste vidanjarea, la nr de persoane sau la cota indiviza? (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza ,sau mai exact cine ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, As dori sa stiu cum se calculeaza ,sau mai exact cine plateste serviciile de salubritate in urmatoarea situatie: locuiesc intr-o comuna de cativa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!as vrea si eu o mana de ajutor cu privire la o problema ... alex_cernea alex_cernea Buna ziua!as vrea si eu o mana de ajutor cu privire la o problema de interes .Care este modul de calcul al contributiilor proprietarilor apartamentelor dintr ... (vezi toată discuția)