avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare electrica....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare electrica....

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:vreau sa racordez un imobil la curent electric,am inceput demersurile in octombrie 2020 ,anul acesta am semnat contractul,cand am aflat ca mai nou aceste racordari se fac gratuit....
Insa,mi- au spus ce i de la electrica ca,mai intai trebuie sa platesc ca ulterior se vor inapoi banii,numai ca...dupa ce am platit,surpriza !!! Nu se mai pot restitui banutii.
Se poate face ceva sa mi recuperez suma....deloc mica...
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
monalisaalina, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in iunie 2020 am primit atr pentru a aduce o coloana ... vasiledaniela vasiledaniela Buna ziua. In iunie 2020 am primit ATR pentru a aduce o coloana electrica la locuinta mea din Navodari. Am facut contract de racordare si furnizare cu Enel, am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil nerespectat ccosmin ccosmin buna ziua sunt in urmatoarea situatie: am cumparat un imobil (casa+teren) in anul 2011 prin programul Prima Casa. Imobilul a fost nou construit si la ... (vezi toată discuția)
Declaratie fictiva scrisa de mana pixie67 pixie67 ptr. a trage curentul si gazele la o casa am neboie de aprobarea vecinului.vecinul a spus ca imi da aprobarea prin notariat asa cum se cere la gaze si curent ... (vezi toată discuția)