avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Am fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Am fost gestionar ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Am fost gestionar și am avut oprita garanție depusa la CEC. acum nu mai am calitatea de gestionar și mi s-au dat documentele sa îmi pot retrage garanția. La Cec mi s-a spus ca nu îmi pot da banii deoarece am executare silita, menționez ca eu am proprire pe salar. Am vorbit cu executorul și mi-a zis ca dacă acele sume sunt asimilate salariului pot retrage 2 treimi din bani. Ce spuneți pot rezolva asa? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Probleme - pagube gestionar, raspundere, recuperare..... oanaportar oanaportar - daca se constata o lipsa in gestiunea unui salariat, 1. - cum se stabileste raspunderea salariatului ? - adica, cum va raspunde salariatul ? Adica: - ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedura executare apartament ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, La un dosar de executare silita pe un contract cu CEC. Este vorba de un executor dintr-un oras de provincie. CEC a vandut creanta catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la un ifn bad-joke bad-joke Buna seara! Problema mea este una destul de grava:am ajuns in situatia in care am datorii la 6 ifn-uri, din care 4 sunt scadente si cu intarzieri mari, cu tot ... (vezi toată discuția)