avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mama mea lucreaza din 2004 intr-o scoala ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mama mea lucreaza din 2004 intr-o scoala ca îngrijitor ...

Buna ziua,
Mama mea lucreaza din 2004 intr-o scoala ca îngrijitor de curățenia. Al.lucrat timp de 6 ani cu norma intreaga, apoi a rămas cu 1/2 norma (s-a desființat ciclul 2)
In tot acest timp ea a aprins focurile ,între 10 și 15 focuri la norma intreaga, 5 focuri de când este cu 1/2 norma. In acest timp nu a fost transferată în nici u fel pentru aceasta munca, deși în fi sa postului nu se încadrează aprinderea focului, taiatul lemnelor, schimbarea becurilor, organizarea cărților în bibliotecă...lucruri pe care le-a făcut si le face încă. Pentru curtea școlii (2 curți mari ) nu este plătită, spunandui-se ca ni fac parte din contract, dar mereu i se spunea să le curețe. Stiu ca in unele școli functioneaza 1/2 norma îngrijitor curățenia si 1/2 foschist. La ea nu se aplica.
E tarziu să facem ceva, a muncit atatia ani în plus pentru nimic,? Care ii sunt drepturile ,dar și obligațiile conform legii, cum își poate cere drepturile?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal mavio33 mavio33 Ce sanse are contestatia impotriva unui proces verbal intocmit de un agent al Politiei locale pentru faptele \\" nu a taiat iarba si nu a mentinut curatenia pe ... (vezi toată discuția)
Pensia de gradul 3 blondu3000 blondu3000 Buna.Ma numesc Manea Petru Iulian ,sunt din Hunedoara si in prezent lucrez la jumatate de norma la primaria Hunedoara in departamentul de la Gr.Zoologica ... (vezi toată discuția)
Munca fortata? arhontele arhontele In sistemul de invtamant,celebru pentru modul in care nu respecta decat legile care ii convin angajatorului,este prevazut si faptul ca trebuie angajat 1 ... (vezi toată discuția)