avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vreau sa comercializez materialul lemnos dobandit prin ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vreau sa comercializez materialul lemnos dobandit prin exploatare din propria padure

Buna ziua,

Sunt proprietarul unei cantitati de masa lemnoasa, nuc, dobandite prin exploatare din propria padure. Pentru a aduce plus valoare materialului, am decis sa il prelucrez in cherestea. Operatiunile de taiere busteni si transformare in cherestea, le-am facut cu o firma specializata in exoploatari. Acum apare o problema, vreau sa comercializez materialul iar unii din clienti sunt din afara tarii si anume Germania, Franta si Norvegia (cea din urma nefiind membra UE). Cine ma poate ajuta sa stiu de ce documente am nevoie pentru a putea livra cherestea catre acesti clienti eu fiind persoana fizica in Romania iar ei persoane juridice in tarile lor? Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligaþia utilizãrii programului sumal Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna seara, O societate comerciala care are cod caen 1623 - Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii are obligatia utilizarii ... (vezi toată discuția)
Doresc infintare s.c. domeniul de activitate comert cu material lemnos,rog ajutor mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, Accesez forumul dvs de cateva luni,am observat ca raspunsurile prompte la intrebari vin de la niste specialisti cu grad ridicat de ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva sau fara? calin1973 calin1973 Buna ziua Am achizitionat (ca si SRL platitor de TVA) 3.5 mc cherestea de rasinoase (fara TVA conform legislatiei - cu taxare inversa). Eu trebuie sa vand ... (vezi toată discuția)