avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Depasirea termenului legal de sedere pe teritoriul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Depasirea termenului legal de sedere pe teritoriul Angliei

Buna ziua si in primul rand La Multi Ani tuturor!

Va rog, cine ma poate lamuri, ce se poate intampla in cazul in care se depasesc cele 3 luni de sedere in Anglia, ca si turist? Am gasit pana acum numai informatii incomplete sau vechi.

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Cat timp pot petrece ca "turist" in spatiul schengen? uglyduckling uglyduckling Buna ziua! As vrea sa stiu daca este adevarat ca nu pot sta decat 90 de zile intr-o tara din spatiul Schengen daca statutul meu este \"turist\". Adica nu ... (vezi toată discuția)
Masina in turcia blondalx blondalx Buna ziua, As dori cateva informatii daca se poate Eu am permis de sedere in turcia,pt reintregirea familiei Acum cateva zile am primit cadou o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani ... MihaElla035 MihaElla035 Buna ziua,locuiesc in Anglia de 5 ani ,am un baiat de 14 ani si doresc sa vin in Romania pentru ai face buletinul si pe urma renoirea pasaportului.Eu si ... (vezi toată discuția)