avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata, am o nelamurire in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata, am o nelamurire in ceea ce priveste iesirea la ...

Buna dimineata, am o nelamurire in ceea ce priveste iesirea la pensie. Am inteles ca avand dreptul la grupa a 2a pentru perioada celor 10 ani si 8 luni lucrati, pot iesi la pensie la 62 de ani si 8 luni cu conditia sa am 35 de ani vechime. Intr-o prima faza am crezut ca nu sunt probleme deoarece as avea chiar mai mult de 35 de ani cotizati la varsta de 62 ani dar problema mea este ca de 7 ani eu lucrez in Marea Britanie si voi continua sa lucrez pana voi avea varsta de pensionare si ceea ce ma sperie, este faptul ca nu stiu daca acesti ani pe care-i lucrez aici in Anglia vor mai fi recunoscuti in Romania la casa de pensii, avand in vedere ca Anglia a iesit din UE. Va multumesc anticipat si un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor.

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am o intrebare in ceea ce priveste iesirea la ... Popa63 Popa63 Buna dimineata, am o intrebare in ceea ce priveste iesirea la pensie. Avand in vedere ca am 58 de ani si din pacate anii trec prea repede, mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta cu grupa. rosuioan rosuioan Ma numesc Ioan. Nascut la data de 08 01 1950 cu o vechime in campul muncii de 38 de ani din care 20 de ani grupa a II a ..... 100% . As vrea sa stiu la ce ... (vezi toată discuția)
Pensionare gelaandrei gelaandrei Numele meu este Mihailov Stefan si sunt nascut in data de 29.sept.1955,vreau sa stiu daca cand pot iesii la pensie avand in vedere ca lucrez din anul 1973 ... (vezi toată discuția)