avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata, am o intrebare in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata, am o intrebare in ceea ce priveste iesirea la ...

Buna dimineata, am o intrebare in ceea ce priveste iesirea la pensie. Avand in vedere ca am 58 de ani si din pacate anii trec prea repede, mentionez ca am obtinut o adeverinta din care rezulta ca am lucrat 13 ani si 8 luni in grupa a 2a ceea ce inseamna ca pot iesi la pensie mai repede de 65 de ani? Multumesc si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Cel mai recent răspuns: Popa63 , utilizator 10:30, 13 Martie 2021
Precizati-ne:
- data de nastere
-stagiul complet de cotizare
Buna ziua, data ,luna,anul-04.11.1963 .Referitor la stagiul complet de cotizare, eu in prezent lucrez,deocamdata sunt undeva la 31 de ani .Multumesc frumos pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, am o nelamurire in ceea ce priveste iesirea la ... AdyTractorul AdyTractorul Buna dimineata, am o nelamurire in ceea ce priveste iesirea la pensie. Am inteles ca avand dreptul la grupa a 2a pentru perioada celor 10 ani si 8 luni ... (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie? Radu01 Radu01 buna seara! va rog sa imi spune-ti la ce varsta pot sa ies la pensie dupa noua lege, ma incadrez in grupa a II a de munca si am 31,6 ani de grupa a 2-a lucrati ... (vezi toată discuția)
Cind ies la pensie ? viomitrea viomitrea Buna ziua, Ma numesc Vasilescu Cornel, nascut pe data de 19 iulie 1954. M-am angajat incepind din 1972 , am o vechime in cimpul muncii de 41 de ani din ... (vezi toată discuția)